Simbioza gastronomije i prirode

Restoran Vila Drina

U sastavu idilične Vile Drina nalazi se prijatan, moderno opremljen restoran, kapaciteta do 40 mesta u kome gosti mogu uživati u najprobranijim specijalitetima domaće kuhinje. Restoran je pogodan i za poslovne ručkove, kao i za organizaciju intimnijih svečanosti.

Restoran Vrelo 

Iako Vila Drina raspolaže vlastitim restoranom (40 mesta), ručak u restoranu Vrelo, koji se nalazi na dvadesetak metara od Vile Drina, predstavlja jedinstven doživljaj. Reka Vrelo je na nekoliko mesta premošćena drvenim terasama na koje su postavljeni stolovi. Većina baštenskih stolova je na samom vodopadu, a drveće natkriljuje čitav baštenski deo restorana praveći prijatnu hladovinu. Čitav ovaj kraj, poznat je po kulinarskim specijalitetima, tako da je i u Vrelu ponuda za gurmane potpuno posebna.

Video tura

Sadržaji vile

Sa četiri različita tipa soba, raspoređenih na tri sprata, Vila Drina svojim gostima nudi udoban i funkcionalan smeštaj u komfornom, svetlom i opuštajućem ambijentu. U svom sastavu Vila sadrži: 10 standard soba, dve Deluxe (superior) sobe, dva studio apartmana (25 m2) i jednu porodičnu sobu (36 m2, 5 kreveta).

Vila Drina je smeštena neposredno uz put koji povezuje Bajinu Baštu i Perućac (13 km). Raspolaže prostranim parkingom i uređenim prostorom. Na samo nekoliko koraka od Vile Drina nalazi se pošta, prodavnica mešovite robe, banka. U krugu od 200 metara je bogumilska nekropola Mramorje, izvor reke Vrelo, stara vodenica, ribnjak, mini-hidrocentrala iz 1927. godine… Laganom šetnjom stiže se do Hidrocentrale Bajina Bašta i prekrasnog jezera Perućac sa uređenom pontonskom plažom i bazenima za decu.