Restoran-picerija

Locirana u prizemlju hotela, opremljena po vrhunskim standardima, sa pogledom na gradski trg, kapaciteta do 60 sedećih mesta, nalazi se moderna picerija koja nudi veliki izbor originalnih italijanskih jela. Picerija – Bašta je sinonim za kvalitet dobre italijanske hrane i društvenog života, gde u opuštajućoj atmosferi i uz profesionalno i prijatno osoblje, možete uživati u širokom asortimanu pica, lazanja, pasti, domaćih njoka sa piletinom, fitnes salata, rižota, najkvalitetnijih italijanskih poslastica…

Video tura

Restoran Drina

Hotel raspolaže sa 71 luksuzno i moderno opremljenom smeštajnom jedinicom i 2 apartmana. Sobe su kategorije: standard (44) i Deluxe (27).

Hotel Drina raspolaže i velikom, tehnološki najsavremenijom kongresnom dvoranom, sa svom potrebnom audio i video opremom, kapaciteta do 220 mesta, kompletno opremljenom za održavanje kongresa, seminara, konferencija, work shop i team building aktivnosti. Ova prelepa sala idealna je i za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti: svadbi, maturskih večeri, proslava rođendana, godišnjica i drugih prigoda.

U prostranom, a opet intimnom i najmodernije opremljenom restoranu prirodnim materijalima, vrhunskog kvaliteta i udobnosti, kapaciteta do 120 mesta, na A la carte jelovniku je širok izbor jela dmaće i internacionalne kuhinje, pripremljen na zdrav – Zepter način, u Zepter posuđu.