Restoran hotela Drina – Mesto uživanja i vrhunskog gastronomskog doživljaja

U prostranom, a opet intimnom i najmodernije opremljenom restoranu prirodnim materijalima, vrhunskog kvaliteta i udobnosti, kapaciteta do 120 mesta, na A la carte jelovniku je širok izbor jela domaće i internacionalne kuhinje, pripremljen na zdrav – Zepter način, u Zepter posuđu. Restoran nudi čitavu lepezu suhomesnatih proizvoda ovoga podneblja: pršute, čuvene čvarke, kajmak, sir, obrok salate, kuvana jela, razne vrste ribe (drinska pastrmka, drinski skobalj…).  Pored bogate vinoteke restoran u ponudi ima i veliki izbor domaćih rakija brenda ovog kraja: BB klekovaču, BB specijal, Belu ljutu, Staru pesmu…  kao i bogatu vinoteku sa vrhunskim domaćim i svetskim etiketama.  Pripremanje i služenje  jela u Zepter posuđu čini ovaj restoran oazom dobrog ukusa.  Restoran je zbog svog prelepog enterijera i savršenog gastronomskog užitka i usluge pogodan za organizaciju svih vrsta svečanosti: proslava, svadbi, rođendanskih veselja, matura, poslovnih ručkova…

Video tura

Restoran Drina

Hotel raspolaže sa 71 luksuzno i moderno opremljenom smeštajnom jedinicom i 2 apartmana. Sobe su kategorije: standard (44) i Deluxe (27).

Hotel Drina raspolaže i velikom, tehnološki najsavremenijom kongresnom dvoranom, sa svom potrebnom audio i video opremom, kapaciteta do 220 mesta, kompletno opremljenom za održavanje kongresa, seminara, konferencija, work shop i team building aktivnosti. Ova prelepa sala idealna je i za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti: svadbi, maturskih večeri, proslava rođendana, godišnjica i drugih prigoda.

Locirana u prizemlju hotela, opremljena po vrhunskim standardima, sa pogledom na gradski trg, kapaciteta do 60 sedećih mesta, nalazi se moderna picerija koja nudi veliki izbor originalnih italijanskih jela. Picerija Bašta je sinonim za kvalitet dobre italijanske hrane i društvenog života, gde u opuštajućoj atmosferi i uz profesionalno i prijatno osoblje, možete uživati u širokom asortimanu : pica, lazanja, pasti, domaćih njoka sa piletinom, fitnes salata, rižota, najkvalitetnijih italijanskih poslastica ….