Vila Drina, savršen oporavak, Leto 2019.

Paket uključuje sledeće:

 

 • Kompletan holistički program vođen stručnim timom
 • Boravak 5 noćenja (6 dana u Vili Drina na jezeru Perućac) na bazi punog pansiona (obroci se služe u restoranu Vrelo sa najlepšom letnjom terasom u Srbiji, sa pogledom na reku i vodopad)
 • Smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama
 • Izlet do Tare
 • Izlet brodom do Višegrada

Cena 249€ po osobi/za paket (cena uključuje PDV).

Cena ne uključuje boravišnu taksu i osiguranje u iznosu od 110 RSD po osobi/po noći.

Prevoz nije uračunat u cenu.
Ponuda za prevoz redovnom autobuskom linijom od Beograda do Bajine Bašte iznosi oko 1200 RSD po osobi/po pravcu. Prevoz od Bajine Bašte do Perućca iznosi 650 RSD po osobi/po pravcu.

Opširnije

Zepter Hotels, evolucija luksuza i wellness-a

Zepter Hotels, evolucija luksuza i wellness-a
28-11-2018 Prezentacija lanca Zepter Hotela, u srcu Milana, u ekskluzivnoj prodavnici Zepter Lifestyle, u ulici San Pietro All’Orto 10

Giordana Mill je kao brižni domaćin, u ime gospodje i gospodina Zeptera, u elegantnom šopu Zepter Lifestyle u samom srcu Milana, predstavila lanac Zepter hotela i nazdravila za buduću saradnju okružena prijateljima, poznatim ličnostima, novinarima i tour operaterima. Nabrajamo neke od gostiju: filmska diva Sandra Milo, američka glumica, naturalizovana u Italiji Barbara Bouchet, najomiljenija italijanska voditeljka Simona Ventura, glumica i modnikreator Valeria Marini, glumac Bepe Konvertini, direktor Brenda Philip Plain Enio Fontana, poduzetnica i dobročiniteljka Paola Neri i mnogi drugi.
Zepter Hotels je predstavljen kao lanac hotela koji su smešteni u bajkovitim prirodnim lepotama Srbije i Bosne i Hercegovine.
Zepter je oduvek bio preteča vremena, a koncept Zepter hotela svedoči o tome da novi luksuz neće biti samo 5 zvezdica već i zvezdano nebo, potraga za novim iskustvima i sećanjima koja će ostati urezana u srce i um. Reč je o tihom, suštinskom i jedinstvenom luksuzu povratka sebi.
Enterijer hotela je uspešna kombinacija elegancije i dizajna, a posvećivanje pažnje i najmanjim detaljima, visoka kvaliteta usluga, te odlična zdrava hrana pripremljena u Zepter posudju zadovoljavaju najzahtevnije i najsofisticiranije turiste. Relaks, razne aktivnosti i uživanje u netaknutoj prirodi uz toplo i profesionalno gostoprimstvo su razlog zašto se turisti rado vraćaju u bilo koji od šest hotela grupe Zepter International.

Novogodišnji paket Zepter Hotel Drina Bajina Bašta/ New Year Eve Package for Zepter Drina Hotel Bajina Bašta 30.12.2018 – 02.01.2019.

 

 • Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola/Three nights accommodation with full buffet breakfast
 • 30.12.2018.Pansionska večera na bazi švedskog stola/ Standard buffet dinner
 • 31.12.2018. Gala Novogodišnja večera uz muzički program/Gala New Year Eve dinner with live music band
 • švedski sto-veliki izbor hladnih predjela, toplih i glavnih jela, od kojih izdvajamo specijalitete internacionalne i domaće kuhinje/buffet table- big variety of cold appetizers, hot and main disches, specialities of domestic and internation cuisines
 • open bar-šampanjac u ponoć i neograničeno domaće piće/open bar, unlimited domestic drink package with champagne at midnight
 • 01.01.2019. Gala večera uz muzički program (švedski sto i neograničeno domaće piće)/ Gala dinner with live music band(buffet table with unlimited domestic drink package)

Opširnije

Page 1 of 812345...Last »