Pizzerija – diskoteka Zepter

Locirana u prizemlju hotela, opremljena po vrhunskim standardima, sa pogledom na gradski trg, kapaciteta do 60 sedećih mesta, nalazi se moderna pizzerija-diskoteka koja nudi veliki izbor originalnih italijanskih jela. Pizzerija – diskoteka Bašta je sinonim za kvalitet dobre italijanske hrane i društvenog života, gde u opuštajućoj atmosferi i uz profesionalno i prijatno osoblje, možete uživati u širokom asortimanu : piza, lazanja, pasti, domaćih njoka sa piletinom, fitnes salata, rižota, najkvalitetnijih italijanskih poslastica ….

Video tura

Restoran Drina

Hotel raspolaže sa 70 luksuzno i moderno opremljenih smeštajnih jedinica i 4 apartmana. Sobe su kategorije: standard (41) i Deluxe (29), koje zadovoljavaju standard od 5 zvezdica.

Hotel Drina raspolaže i velikom, tehnološki najsavremenijom kongresnom dvoranom, sa svom potrebnom audio i video opremom, kapaciteta do 220 mesta, kompletno opremljenom za održavanje kongresa, seminara, konferencija, work shop i team building aktivnosti. Ova prelepa sala idealna je i za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti: svadbi, maturskih večeri, proslava rođendana, godišnjica i drugih prigoda.

U prostranom, a opet intimnom i najmodernije opremljenom restoranu prirodnim materijalima, vrhunskog kvaliteta i udobnosti, kapaciteta do 120 mesta, na A la carte jelovniku je širok izbor jela dmaće i internacionalne kuhinje, pripremljen na zdrav – Zepter način, u Zepter posuđu.